Populära produkter / Alla produkter

Senaste nyheter / Alla nyheter

Simon Stålenhags nya postapokalyptiska bok Labyrinten crowdfundad på 19 minuter

Simon Stålenhags nya postapokalyptiska bok Labyrinten blev crowdfundad på bara 19 minuter efter att kampanjen startades på Kickstarter av Fria Ligan förlag. Den narrativa konstboken har redan dragit in nära 1,8 miljoner kronor under den första helgen och hela 18 dagar återstår av kampanjen.

Simon Stålenhags nya konstbok Labyrinten lanserad på Kickstarter idag

Från den internationellt uppmärksammade konstnären och författaren Simon Stålenhag, känd för "Ur varselklotet", kommer en unik vision av en dystopisk framtid. En crowfundingkampanj för hans nya narrativa konstbok "Labyrinten" lanserades på Kickstarter i dag av Fria Ligan förlag.

Svenska sensationen Tales From the Loop snart som tv-serie - nu släpps boken i ny utgåva

Simon Stålenhags berättelser och bilder med fantastiska fenomen i hyperrealistiska svenska landskap har tagit hela världen med storm. I april lanseras hans bok Tales From the Loop (svensk titel Ur varselklotet) som tv-serie på amerikanska Amazon Prime Video. Redan i dag släpper Fria Ligan förlag en nyutgåva av boken som blivit en global sensation och översatts till tolv språk.

Trilogi av lajv baserade på rollspelet Mutant: År Noll på skärgårdsö i sommar med stöd av Konstnärsnämnden

Rollspelet Mutant: År Noll av Fria Ligan förlag har rönt stora framgångar internationellt och även blivit datorspel. I sommar planeras tre omfattande levande rollspel, eller lajv, baserade på Mutant: År Nolls värld på en skärgårdsö utanför Stockholm. Projektet genomförs med stöd av den statliga Konstnärsnämnden.

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Fria Ligans värld och följ oss på våra sociala medier.

Instagram Twitter Facebook Youtube Twitch

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan