Populära produkter / Alla produkter

Senaste nyheter / Alla nyheter

​Simon Stålenhags nya bok Labyrinten släpps 10 december – En unik vision av en dystopisk framtid

Från den internationellt uppmärksammade konstnären och författaren Simon Stålenhag, känd för böckerna Ur varselklotet, Flodskörden och Passagen kommer en unik vision av en dystopisk framtid – Labyrinten. Den narrativa konstboken Labyrinten släpps 10 december av Fria Ligan förlag. Bokens crowfundingkampanj tidigare i år drog in över fyra miljoner kronor.

Idag rämnar verkligheten. Idag släpps KULT-romanen De levande döda.

Idag rämnar verkligheten. Idag släpps spänningsromanen "De levande döda" av det legendariska författarparet Gunilla Jonsson och Michael Petersén. KULT-romanen är en fristående fortsättning på romanen "Döden är bara början". Berättelsen utspelar sig i samma värld som det internationellt uppmärksammade skräckrollspelet KULT och är skriven av originalförfattarna till spelet.

KULT-romanen De levande döda släpps den 17:e november - Låt verkligheten rämna

KULT-romanen De levande döda av författarparet Gunilla Jonsson och Michael Petersén släpps den 17:e november av Fria Ligan förlag. Spänningsromanen är en fristående fortsättning på romanen Döden är bara början. Berättelsen utspelar sig i samma värld som det internationellt uppmärksammade ockulta skräckrollspelet KULT och är skriven av originalförfattarna till spelet.

Simon Stålenhags nya postapokalyptiska bok Labyrinten crowdfundad på 19 minuter

Simon Stålenhags nya postapokalyptiska bok Labyrinten blev crowdfundad på bara 19 minuter efter att kampanjen startades på Kickstarter av Fria Ligan förlag. Den narrativa konstboken har redan dragit in nära 1,8 miljoner kronor under den första helgen och hela 18 dagar återstår av kampanjen.

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Fria Ligans värld och följ oss på våra sociala medier.

Instagram Twitter Facebook Youtube Twitch

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan