Om Fria Ligan förlag

Fria Ligan förlag ger ut skönlitteratur, konstböcker och rollspel i Sverige och internationellt. Vi grundade Fria Ligan förlag 2011 med målet att öppna dörrar till främmande världar och locka folk att utforska dem. Vi är övertygade om att fantastikens speglar – skrattets, fascinationens och skräckens – kan visa oss vår egen världs samtid från nya vinklar, och hjälper oss att få syn på sådant som annars är dolt.

Fria Ligan har publicerat flera prisbelönta rollspel, inklusive Ur Varselklotet, Coriolis  – Mörkret mellan stjärnorna, Symbaroum och Mutant: år noll. Vi har även gett ut de kritikerrosade konstböckerna Passagen, Flodskörden och Ur Varselklotet av den internationellt uppmärksammade illustratören och författaren Simon Stålenhag.

I förlagets aktuella utgivning finns den kommande boken Urtidsbilder av Simon Stålenhag och vetenskapsjournalisten Anna Davour och Cthulhu vaknar av H.P. Lovecraft och illustrerad av François Baranger.

Fria Ligan förlags utgivning inkluderar romanen Döden är bara början av Gunilla Jonsson och Michael Petersén, romanen Avgrund av Jeff VanderMeer, romanen För Gudinnan och novellantologierna Samlade svenska kulter och Kaknäs sista band av författaren Anders Fager, novellantologin Zonen vi ärvde av författarkollektivet Fruktan och konstboken Nils Gulliksson: illustrationer och skisser av Orvar Säfström.

Följ oss här:
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

 

 

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan