Rickard Antroia

Ännu en samarbetspartner i Fria Ligans frilansarkollektiv. Dags för en kram från Rickard Antroia – datorspelsutvecklare dagtid, redaktör och skribent för Fria Ligan under några av dygnets övriga timmar. Han fastnar lätt i matprogram, gillar Stålenhags världar, brinner för att sprida rollspelshobbyn högt och lågt, samt att pracka på förläggare och forumister husregler, justeringar och andra hjälpmedel.

Kärlek är att hjälpa varandra!

Utgivna böcker


Kronografens hemlighet

2019

Det går rykten om en mekanisk tingest som stryker runt på  fälten utanför Mälaröarnas små samhällen. Samtidigt blir  lapparna med bortsprungna djur allt fler på anslagstavlan utanför mataffären. På TV berättar väderfarbrorn om ”tillfälliga stormbyar” – och visst har det varit ruskigt dåligt väder de  senaste nätterna?

Följ med in i tre äventyrliga mysterier – spela dem som fristående scenarion, eller som en trilogi av sammanvävda intriger. Inspireras därefter av Slingans hemliga experiment i äventyrslandskapet ”Hemligstämplat” och ta tillfället i akt att skapa dina egna mysterier i Ur Varselklotet – rollspelet eller Flodskörden – rollspelet.

Läs mer >>

Emissarien som försvann (medförfattare)

2018

En tystnad har lagt sig över Ozontorget, bara ett tyst mumlande hörs från folk som samlats runt infomater och holoskärmar. Mumlet övergår sakta i ett mullrande. Ni tränger er fram mot en infomat och kan höra reporterns röst:
”Emissarien från Xene är försvunnen…”

Emissarien som försvann är den första delen i Ikonernas nåd, den episka och efterlängtade kampanjen till Coriolis – mörkret mellan stjärnorna. Äntligen avslöjas sanningen bakom den storslagna konspiration som hotar att förändra Tredje horisonten för alltid.

Läs mer >>

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan