Populära produkter / Alla produkter

Senaste nyheter / Alla nyheter

​Det prisbelönta science fiction-rollspelet Coriolis får en efterlängtad fortsättning - Äventyret Emissarien som försvann

Det prisbelönta science fiction-äventyret Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna får nu en efterlängtad fortsättning. Den 28:e mars släpps boken Coriolis - Emissarien som försvann av Fria Ligan förlag, den första delen i äventyrskampanjen Ikonernas Nåd. Äntligen avslöjas sanningen bakom den storslagna konspirationen.

KULT-romanen "Döden är bara början" släpps den 24:e april

KULT-romanen "Döden är bara början" släpps den 24:e april av Fria Ligan förlag. Romanen är en mörk berättelse som utforskar konstnärlighet och sönderfallande murar. "Döden är bara början" är baserad på världen från det klassiska svenska rollspelet KULT och skriven av original-författarna till spelet: Gunilla Jonsson och Michael Petersén.

MUTANT: ÅR NOLL BLIR DATORSPEL

Fria Ligans internationellt prisbelönade bordsrollspel Mutant: År Noll blir datorspel. Funcon presenterade i dag Mutant Year Zero: Road to Eden, ett taktiskt äventyrsspel med utforskande av världen efter undergången i realtid och tur-baserade strider i XCOM-stil.

Prisbelönta romanen Avgrund släpps idag

Den prisbelönta romanen Avgrund av författaren Jeff VanderMeer har väckt stor internationell uppmärksamhet och släpps idag av Fria Ligan förlag. Romanen har filmatiserats av Hollywood och har premiär den 12:e mars på Netflix under namnet Annihilation. Filmen är regisserad av Alex Garland (Ex Machina) och i rollerna syns Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh och Tuva Novotny.

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Fria Ligans värld och följ oss på våra sociala medier.

Instagram Twitter Facebook Google Plus

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan