Populära produkter / Alla produkter

Senaste nyheter / Alla nyheter

Fria Ligan till Scifi World på Älvsjömässan i helgen

​Fria Ligan förlag kommer till Science Fiction-mässan i Älvsjö i Stockholm till helgen med Sveriges bästa fantastikförfattare i släptåg. Simon Stålenhag, Anders Fager, Orvar Säfström och kollektivet Fruktan kommer alla och signerar på mässan.

Över 2 miljoner kr på Kickstarter för svenska rollspelet Forbidden Lands

​Det svenska fantasyrollspelet Forbidden Lands har dragit in över 2,1 miljoner kr på Kickstarter. Över 2 400 backers världen över har hittills bidragit till kampanjen, som avslutas på torsdag. Kampanjens grundmål var 100 000 kr.

Triss i skräck och undergång från förlaget Fria Ligan

Förlaget Fria Ligan inleder hösten med en triss i skräck och undergång. I dag släpps skräcknestorn Anders Fagers nya roman För gudinnan, en nyutgåva av klassikern Samlade svenska kulter och den postapokalyptiska antologin Zonen vi ärvde om ett Sverige efter undergången.

Fria Ligan bjuder på skräck och undergång på bokmässan

Det bjuds på skräck, undergång och robotar när fantastikförlaget Fria Ligan kommer till bokmässan i Göteborg i helgen. Romanen För gudinnan av skräcknestorn Anders Fager och antologin Zonen vi ärvde av författarkollektivet Fruktan släpps på mässan. Hyllade scifi-konstnären Simon Stålenhag är också plats och berättar om sin kommande konstbok The Electric State.

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Fria Ligans värld och följ oss på våra sociala medier.

Twitter Facebook Google Plus

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan