Om

Fria Ligan är ett förlag som ger ut fantastik i form av rollspel och böcker. Det är en liten hobby och kommer nog så att förbli, men vi anser att det är kvalitet som räknas – inte kvantitet. Rollspel är en unikt kreativ syssla, att i grupp skapa en egen berättelse utan strikta gränser och förutbestämda val.Rollspel är också krävande, beroende av skaparglädje och berättarlusta – men det ska inte vara betungande. Vi på Fria Ligan anser att rollspel ska vara inbjudande, enkla att komma igång med, snabba att spela och stimulera fantasin i stället för att blockera den – men samtidigt ha ett djup i värld och regler.

Rollspel ska vara kul att läsa, men framför allt vara gjorda för att spelas. Fria Ligan tror också att spel blir roligare om de vänder sig till alla runt spelbordet, inte bara en person. Därför försöker vi göra vårt spelmaterial tillgängligt för så många som möjligt.

Vi kommer att utnyttja den nya teknologins möjligheter för att sprida våra alster i elektronisk form, men samtidigt fortsätta ge ut tryckta produkter som du kan känna i din hand. Fria Ligan vill hedra och bejaka rollspelens historia, och samtidigt föra dem in i framtiden.

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan