Fruktan

Skrivarkollektivet Fruktan består av tio skribenter som gått samman för att skapa en lite obehagligare vardag för sina läsare. Kollektivets första antologi, Stockholms undergång, är utgiven av Undrentide förlag. För tillfället ägnar de sig åt eskatologiska studier tillsammans med Fria Ligan.
Deras ljudnoveller finns på Spotify, Itunes och som podcast.

Utgivna böcker


Zonen vi ärvde

2017

Zonen vi ärvde är en novellsamling som tar dig till Stockholm efter den stora katastrofen. Här finns de som överlevt, de som muterats och de som skapats av människor. Gör dig redo att möta deprimerade robotsälar i IKEA-kassar, ettriga gnagare, bitska gräsklippare och varelser som vill slita dig i stycken.

Författarkollektivet Fruktan demolerade Sveriges huvudstad i novellsamlingen Stockholms undergång. Inspirerade av det prisbelönta postapokalyptiska rollspelet Mutant: År Noll har de skapat Zonen vi ärvde där de utforskar ruinerna av den svenska huvudstaden.

Författare: Fruktan, Boel Bermann, Eira A Ekre, Malin Gunnesson, Martin Gunnesson, Erik Odeldahl, Patrick Ogenstad, Markus Sköld, Fredrik Stennek, Joel Arvidsson, Olle Söderström, Niclas Karlsson

Läs mer >>

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan