Erik Granström

Erik Granström är utbildad veterinär och har arbetat som informationschef på företaget MySQL. Det är emellertid som författare inom fantasygenren han är känd, först med flera tillbehör till rollspelet Drakar och Demoner, bland annat Svavelvinter, och sedan år 2004 för boken med samma namn på förlaget Svensk Fantasy. Drakar och Demoners spelvärld Ereb Altors huvuddrag och historik drogs upp av Erik Granström tillsammans med Anders Blixt.

Erik Granströms nu avslutade fantasyepos Krönikan om den femte konfluxen har sedan år 2011 utkommit på förlaget Ersatz imprint Coltso.

Utgivna böcker


Svavelvinter - rollspelet

2012

I över 25 år har Erik Granströms säregna fantasyvärld förtrollat rollspelare och bokläsare. Rollspelet Svavelvinter har varit en succé sedan lanseringen 2012, och utsågs till det årets bästa rollspel av speltidningen Fenix läsare.

Läs mer >>

Tricilve - lojalisternas tid

2013

Tricilve – Lojalisternas tid beskriver stadens värsta slumområden med personer, platser och händelser centrerade runt Perukmakarna och dess ledare Ingolmo Dokella. Det är en orolig tid med undantagstillstånd i huvudstaden där kriminella gäng, köpmän, spioner, politiska grupperingar och religiösa intressen kämpar om ökat inflytande.

Läs mer >>

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan