Anders Fager

Anders Fager föddes på Södermalm och växte upp i Bredäng. Han arbetade som mycket ung på Target Games i de svenska rollspelens spädbarnsålder och skrev Spindelkonungens Pyramid, det första fristående äventyret till rollspelet Drakar och Demoner.

Anders Fager debuterade 2009 som skönlitterär författare med skräcknovellsamlingen Svenska Kulter. och 2011 kom uppföljaren Samlade Svenska Kulter. Han är en av de främsta moderna uttolkarna av HP. Lovecrafts myter. Han har skrivit flera romaner, populärhistoria och har skrivit för teater och tv. 2015 gavs Kaknäs Sista Band ut, som utspelar sig i Mutant År Nolls värld.

Hans böcker har getts ut på finska och franska. 2015 nominerades han som förste svensk till det franska Prix D’Imaginarie.

 
Officiell Facebooksida
fager_350

Foto: Anna-Lee Jansén

 

Utgivna böcker

omslag_framsidaKaknäs sista band – och andra zonsagor

2015

Kaknäs sista band är en samling av tolv noveller som utspelar sig i Stockholm efter katastrofen. Vi möter de överlevande; skrotletare från Dieselverkstaden och rövarhövdingar från Blackeberg. Alla försöker de skapa en ny värld. Alla lyssnar de på Kaknäs sändningar. Det är gripande, spännande och rörande.

Läs mer om boken.