Coriolis blir försenat – öppen Beta i december

By 2015/11/02 Blogg 11 Comments

cover_box_coriolis

Det finns inget annat sätt att säga det – nya Coriolis blir inte färdigt till jul som planerat. Det finns flera anledningar till detta, men de viktigaste är att texterna inte hinner bli helt färdiga och att vi känner att reglerna behöver ett varv till med speltestning och granskning.

Som plåster på såren kan vi i dag visa upp omslaget till Coriolis – mörkret mellan stjärnorna, skapat av den mästerlige Martin Bergström som gjorde illustrationerna i första utgåvan av Coriolis. Det är grymt kul att ha honom med även i den nya upplagan!

För att spelet ska bli så bra som möjligt, för att ni ska kunna ge er feedback på spelet, och för att ni ska kunna börja spela Coriolis redan i före årsskiftet som utlovat, kommer vi inom cirka en månad att öppna en öppen Beta – för alla som köpt spelet i Kickstartern. Vi kommer även göra ett extra äventyr till spelet som ni har chans att speltesta med de nya reglerna för att ge oss feedback och förslag.

I slutänden gör det här att Coriolis – mörkret mellan stjärnorna blir än bättre produkt än om vi pressar ut den snabbt. Vi hoppas ni har förståelse för det. Vårt mål är att släppa det färdiga, fysiska spelet i maj 2016.

11 Comments

 • Doctor Kakan skriver:

  Det är synd att det blev såhär men det kan väl inte hjälpas, om ni som utvecklar produkten tycker att den inte håller kvalitén så får vi väl ta ert ord på det.
  Men jag själv tycker att om det blir en bättre produkt så kör på. Jag vill hellre ha ett bättre spel än ett sämre jag får snabbare(Whitcher 3).

 • Jens Go Game skriver:

  Bra beslut.

 • Peter skriver:

  Klokt

 • Kosta skriver:

  Tack för er support! I allt detta så slog vi kansek ite på stora trumman för den ursnygga nya framsidan till spelet! Den fångar perfekt stämningen i det nya Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna.

 • Zapp skriver:

  Innebär “öppen beta” att man inte behöver anmäla sig utan bara kan läsa Inblick för att få en nerladdningslänk?

  För om svaret är “nej”, var anmäler jag mitt intresse?

 • Kosta skriver:

  Sorry sent svar. Alla som köpt spelet i Kickstartern får tillgång till ett underforum på vår forum. “Inblick” är väl något riktigt gammalt va 😉

  • Zapp skriver:

   Tack för svar.

   Får jag gissa att detta blogginlägg lite snabbt kopierat texten från er kickstarter-update?

   Att tala om “öppen beta” blir missvisande eftersom den inte är öppen för läsarna här på bloggen.

   Här (på Fria Ligans blogg) vänder ni ju er till allmänheten, inte (enbart) till backers.

 • […] den nya utgåvan av Coriolis. Det är ett minst sagt ambitiöst projekt, som kommer att gå i mål under nästa år. Det kommer att vara värt all väntan, vi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.